Blog
Bitlab

Taller Plàstic amb en Guillem Bosch a l’Escola Antoni Brusi

En el marc del pilot anual d’Escola de Rock, i en col·laboració amb en Guillem Bosch, hem realitzat 3 tallers pràctics a l’Atelier de l’Escola Antoni Brusi. Amb el cicle superio, hem realitzat un mural col·laboratiu per a l’intervenció musical del grup Za!  A través d’un llenç, el grup classe pintarà  formes que recordin a les pintures pre-històriques. La manera d’aplicar la pintura serà pintant al ritme de la música. Posarem música “étnica” i/o “tribal” per a inspirar al grup clase. La idea és que al final el mural es podrà penjar en vertical, per a poder-se visionar de manera senzilla, i es podran reconeixer formes de la natura i fauna.

Amb  el cicle mitjà, es realitzà un taller de cartelleria per a concerts musical. El taller començarà explicant els fonaments de produir un cartell per a concerts musicals a través d’exemples d’obres artístiques ja realitzades i publicades per Guillem Bosch. El taller explicarà els fonaments gràfics i artístics per a poder treballar en el camp de la cartelleria musical. Al final del taller cada alumne tindrà un cartell que es presentarà al grup musical el dia 15 de Març amb l’actuació del grup Za! a l’Escola.

Finalment, amb el cicle inicial es realitzà un taller de pintura abstracta. La dinàmica començarà mostrant al grup classe obres abstractes previament produïdes del camp de la pintura conceptual i la música. A nivell plàstic, es treballarà grupalment per taules creant obres plàstiques utilitzant palletes, pinzells i pintura per a realitzar les obres. Se´ls proposarà que mitjançant formes geomètriques i colors expressin les emocions que els provoca la música que sonarà durant l’acció a través de la pintura.

Blog
Entrades
relacionades