Repte Canòdrom Barcelona

Impulsat per Direcció d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals del ICUB

Rol i tasques Bitlab

Coordinació externa i gestió del programa

El Repte Canòdrom Barcelona és una convocatòria de l’Institut de Cultura de Barcelona, per tal de promoure la coparticipació entre les comunitats creatives i l’Ajuntament de Barcelona per a la resolució de reptes concrets de la ciutat. El programa Repte Canòdrom Barcelona proposarà acollir tres residències de recerca i prototipatge obert orientades al Canòdrom, Parc de Recerca Creativa, per a la implementació d’accions de polítiques públiques al territori.

Un dels principals objectius del programa de residència és el d’oferir la possibilitat a les comunitats socials, culturals, científiques i creatives d’involucrar-se en la generació i implementació de projectes de ciutat. Els projectes treballaran entorn les estratègies de recerca -en l’àmbit de la innovació cultural en equipaments culturals, festivals culturals i patrimoni cultural, i festivals culturals- que caracteritzen la convocatòria de residència Repte Canòdrom Barcelona.

 

L’Ajuntament de Barcelona, a través de les seves diverses àrees, facilitarà la posada en marxa dels projectes resultants guanyadors del Repte Canòdrom Barcelona a través dels propis programes i projectes.

Col·laboradors

Regidoria de Participació de l’Aj.BCN i l’Institut Municipal d’Informàtica de l’Aj.BCN